Arena Plaza Jégterasz - Facebook

Bemutatkozás

Az Arena Plaza Jégterasz üzemeltetőjének bemutatása

Az Exele Kft. Magyarországon unikumnak számító vállalkozásként jött létre. Mobil jégpályák telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Csapatunk célul tűzte ki, hogy a sportra, egészséges életmódra való nevelés egyik aktivistájává válik. Hisszük, hogy minden gyermeknek, legyen akár óvodás, általános- vagy középiskolás, lehetőséget kell biztosítani arra, hogy szervezett keretek között, szakemberek segítségével ismerje meg a különböző sportágakat, és próbálhassa ki azokat.

A fent leírt célok megvalósításának érdekében 2005. októberében nyitottuk meg Budapest egyik legnagyobb szabadtéri korcsolyapályáját a Westend City Center Milleniumi Tetőkertjén. A pálya az elmúlt 7 téli szezonban változatlan helyen üzemelt, azonban immár 5. éve exkluzív helyszínen, az Arena Plaza modern épülete és a múltat idéző Lovi Lelátó között várja látogatóit.

Évente több, mint négy hónapig tartunk nyitva. A legváltozatosabb időjárási körülmények között is garantáljuk az igazi jég korcsolyázható minőségét. Egész napos nyitva tartásunkkal, változatos programjainkkal, buli- és rendezvényhelyszín biztosításával törekszünk a téli budapesti élet szerves részévé válni.